Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely, Belváros, Fő tér - Belsikátor 3.

  • Ügylet típusa: bérbeadó
  • Ingatlan kódja: Ü949865
  • Ingatlan típus: üzlethelyiség
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Városrész: Belváros, Fő tér - Belsikátor 3.
  • Építési mód: hagyományos
  • Alapozás: sávos
  • Falszerkezet: tégla
  • Héjalás: cserép
  • Fűtési mód: központi, egyedi, gázüzem
  • Közmű: elektromos áram, víz, csatorna, gáz
  • Ingatlan alapterület: 35 nm
  • Utolsó felújítás: 2010
Érdeklődés

Helyiségek:

Üzlettér, kézmosó, WC,

Komfort:

Összkomfort

Állapot:

Közvetlenül a 2010-es felújítás után, új.

Felszereltség:

T-Com telefon, Számítógép -, Internet lehetőség, UPC kábel TV és rádió. Gázközponti fűtés. 32 Amperes villamos energiával, vízzel illetve csatornával ellátott.

Parkolás:

Kedvezményes, üzleti parkolással

Értékbefolyásoló tényezők:

Az ország nyugati kapujában, Szombathely Fő terének, az óváros legfontosabb és egyik legforgalmasabb sétálóutcája, az olaszos sikátorok hangulatát idéző BELSIKÁTOR utca. A Fő tér közepébe torkolló utca mindkét oldalán frissen felújított, átépített, minden kereskedelmi, üzleti feltételnek megfelelő helyiségek sora található. Az üzlet mindenben megfelel, bármely kereskedelmi profilban történő működtetéshez.

Összefoglaló ajánlat:

BÉRBEADÁSSAL ELKELT!     AKCIÓS BÉRBEADÁS! A 35 m2-es üzlet profil megkötöttség nélkül, az ÁNTSZ feltételeinek mindenben megfelelő: WC-vel, kézmosóval, egyedi kéményes gázkonvektorral, (esetleg más megoldással, pl. közös gázközponti fűtéssel), 32 A villamos energiával, vízzel illetve csatornával ellátott. Lehetőség van nagyteljesítményű hűtő-fűtő klímaberendezés üzemeltetésére. Az üzlet északi oldaláról gazdasági bejárattal, közvetlenül a parkolókból nyílóan van lehetőség a hátsó megközelítésre. Az üzlet főbejárata és kirakatai a Belsikátor utcáról nyílnak és arra néznek. T-Com telefon, számítógép és Internet, UPC kábel Tv és rádióhasználat is lehetséges.

Megjegyzés:

Elkészült a Belsikátor sétáló utca épületeinek teljes felújítása. Az üzletek belső kialakításában híven tükrözik a történelmi belváros megújult, modernizált változatát. Legmodernebb, legkomfortosabb, hangulatos, harmonikus üzlethelyiségeket kínálunk bérbeadásra. A különböző nagyságú -ez konkrétan 35 m2-, teljes felszereltségű üzlethelyiségekben a bérlő saját maga alakíthatja ki magának, az igényeinek megfelelő üzletteret, amihez mi, mint bérbeadók -lehetőségünk szerint, a későbbiekben is- minden segítséget megadunk. Ennek egyetlen módja, hogy az üzlet végleges bérbeadásával (kiadásával), azaz most szerződés megkötésével biztosítsa a profiljához szükséges, harmonizáló üzlet belső kialakítását.

Az üzletet ajánljuk: cipőboltnak, oktatási centrumnak, könyvesboltnak, bőráru-bőrdíszműnek, divat üzletnek, pénzváltónak, zálogháznak, stb.

A bérleti szerződés megkötéséhez 3 havi letét (kaució) szükséges. Öt éves vagy annál hosszabb megkötött szerződés esetén díjkedvezmény.


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!