Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Körmend, Belváros

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: CH 9481551
  • Ingatlan típus: családi ház
  • Ország: Magyarország
  • Város: Körmend
  • Városrész: Belváros
  • Építési mód: hagyományos
  • Alapozás: sávos
  • Falszerkezet: tégla+különleges falszerkezet
  • Fűtési mód: gáz központi fűtés, fatüzelésű kandalló, kondenzációs gázkazán
  • Közmű: elektromos áram, ipari áram, víz, csatorna, vezetékes gáz, ásott kút, vízszivattyú
  • Ingatlan alapterület: 220 nm
  • Szobák száma: 5 db
  • Telek méret: 2100 m2
  • Akciós ár: 51,07- millió Ft
Érdeklődés

Helyiségek:

2 nappali,3 szoba, 2 előszoba, 1 gardrób, 2 amerikai konyha étkezővel , 3 fürdő WC-vel+1 WC, 1 kamra, 2 nyitott terasz-Pince:40 m2

Állapot:

Az építmény újszerű, folyamatosan karbantartott. A közművek és a berendezések állapota folyamatosan ellenőrzött.

Felszereltség:

A hatalmas telek gondozott, gyepesített, az öntözéshez üzemelő, ásott kút rendelkezésre áll. A ház számos pontja saját parabola antennás, kábeltévés csatlakozásokkal kialakított a tévéadások vételéhez. A családi ház riasztóval ellátott. Telefonvonal a szükséges helyeken ki van építve az Internet eléréséhez is. Az áramellátása a háznak teljes mértékben biztosított, és emellett ipari árammal (3 X 40 Amper) is rendelkezik.

Melléképületek / különleges helyiségek:

A telek egyik oldalhatárán téglából készült üzemelő, nagyméretű garázs épült. A mögötte elhelyezkedő melléképület műhely, szerszámtároló, udvari használati tárgyak raktározására szolgál.

Értékbefolyásoló tényezők:

Az ingatlan különleges szerkezeti megoldásokkal épített, többek között változtatható átrendezésű mobil falakkal. Különleges építési megoldás az is, hogy a belmagasság 2,40-2,80 méter között változik, amely lehetővé teszi nem csak lakóépület, hanem több funkciójú, pl. kereskedelmi, vendéglátó üzlet vagy egyéb más terek kialakítását.

A családi ház előtti szabad terület beépítésével a telekből, bármely funkciójú üzleti tevékenység megvalósítására alkalmas 150 m2-es kialakítással.


Összefoglaló ajánlat:

Körmend központi helyén 220 m2 alapterületű, kétgenerációs, külön bejáratú, hagyományos építésű családi ház 2100 m2-es telken, 50-50 m2-es terasszal, külön álló nappalikkal, szobákkal, konyhákkal, fürdőkkel, pincével, különleges szerkezeti és falszerkezeti megoldásokkal építve, pl. változtatható átrendezésű mobil falakkal, tölgyfából készült belső nyílászárókkal, a padozat a kialakított helyiségekben vörösfenyő borítással, a konyha, fürdő, előszoba különleges színű és anyagú járólapokkal fedett. Különleges építési megoldással a belmagasság 2,40-2,80 méter között változik, amely lehetővé teszi nem csak lakóépület, hanem több funkciójú, pl. kereskedelmi, vendéglátó üzlet vagy egyéb más terek kialakítását. A fűtést kondenzációs takarékos gázkazán biztosítja a modern radiátorokhoz. Különlegességként fával fűthető önálló kandalló, amely kiegészítő fűtésként áll rendelkezésre.

A családi ház több funkciós praktikusságát jelzi, hogy két önálló udvari bejáraton át is lehetőség van a telekre való bejutásra. Körpályás közlekedéssel a családi ház 2100 m2-es udvarának minden része egyformán elérhető. A családi ház különleges, központi fekvéséből és különleges építéséből adódóan bővíthető, hozzáépítéssel, kb. 150 m2-es ingatlanrésszel megnövelve, amely egy egységet alkot ezek után a ház belső tereivel, pl. kereskedelmi célú üzlettel. A hozzáépítéshez engedély szükséges.



Megjegyzés:

A tulajdonos részéről elképzelhető a 150 m2-es beépítéssel kapcsolatban a közös beruházás, a közös üzemeltetés vagy az érdekelt másik fél részéről bármilyen rentábilitást eredményező megoldás is, a személyesen egyeztetett közös érdekeknek megfelelően.

Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!