Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5 6 7 8


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely,

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: F94215
  • Ingatlan típus: Építési terület kiajánlása KÖZVETLENÜL magánszemélytől
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Beépíthető terület: 50 %
  • Telek méret: 11000 m2
  • Korábbi ár: 1,00- Ft
  • Akciós ár: 1,00- Ft
Érdeklődés

Összefoglaló ajánlat:

Szombathely Megyei Jogú Városába (Vas Megyeszékhelyére) a be,- és kivezető 4 sávos utak körgyűrűjén, azok közúti csomópontjának közelében, a frekventált, nagy forgalmú MULTICENTERREL szemben található, a vételre ajánlott 11.000 m2-es, az Önkormányzat által belterületként regisztrált, saját útcsatlakozással rendelkező építési ingatlan.
A terület sík, folyamatosan művelt, szabályos téglalap alakú.
Szombathely Megyei Jogú Város Szabályozási Terve szerinti besorolása:

Gksz-SZ-50-12, 5-3000 (szabadon álló beépítés, 50 %-os beépíthetőség, 12,5 m építmény magasság).
Ezen vételre ajánlott terület szomszédságában több vállalkozás beépítési szándéka ismert.

 

A 11000m2-es vállalkozói építési belterület közvetlenül magánszemélytől áfa-mentesen vásárolható meg.

A most kiajánlott ingatlannal szemben lévő oldalon multi bevásárló üzletek sora helyezkedik el: így pl. a Family Center, a Media Markt, a Praktiker, TESCO… stb.

Szombathely VárosSzabályozási Tervének megfelelően a 11.000 m2-es terület-vállalkozói építési terület- 50 %-os beépítési lehetőséggel bír, pl. akár 5.000m2-es beépíthetőséggel hasznosítható építmények hozhatók létre.

A Szombathely város körgyűrűjéről illetve a körgyűrűre ezen területről saját, hivatalos közúti rácsatlakozás van, elsőbbségiadás táblával együtt.

 

Az 1/1-es magántulajdonomban lévő terület reális vételárából további engedményként a tulajdonos vállalja, hogy az építési szándékkal megkötött és aláírt adás-vételi szerződés esetén, a több millióforintos földvédelmi járulékot a vevő helyett az eladó megfizeti.  

A 11.000 m2-es terület beruházásának  megvalósítása zöldmezős beruházással, különböző pályázatokkal, vissza nem térítendő, valamint alacsony kamatkondíciójú vállalkozói hitellel tehető akár még előnyösebbé.

A 11.000 m2-es belterület Szombathely Város Szabályozási Tervében szereplő besorolása: Gksz-SZ-50-12, 5-3000(szabadon álló beépítés, 50 % beépíthetőség, 12,5 m építmény magasság). Pl. gazdasági, vendéglátóipari, kereskedelmi, és szolgáltató tevékenységek végzése,nemzeti jellegű építmények létrehozása, megkötöttség nélkül megvalósítható beruházások egyaránt lehetségesek.


Kérem, fogadja megértéssel, hogy a nyilvánosság mellőzésével, sem e-mailben, sem telefonon bizalmas, majdani szerződésben részletesen szereplő adatokat, így a vételárra vonatkozó információt nem közlöm, azok a személyes megbeszélésünk fontos elemei. 


Fontos tudnivaló építőknek,építtetőknek, befektetőknek, beruházóknak:


A Magyar Kormány a családok, valamint a kkv-k (kis- és közepes vállalkozások) terheinek további mérséklése érdekében díjmentessé tette a közmű csatlakozásokat, továbbá mérsékelte vagy egyes esetekben teljesen díjmentessé tette a hozzákapcsolódó eljárási díjakat. A korábbinál lényegesen gyorsabb munkára serkenti ezzel a közművesítéseket, az építkezéseket.


Maga a közműcsatlakozás díjmentessé és a csatlakozásokhoz szükséges eljárási díjak olcsóbbá tétele kedvezően csökkenti a költségeket, valamint lényegesen gyorsabb és meghatározott ütemezettséggel történhetnek az építkezések.


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!