Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Supetar,

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: ÜJHR42766
  • Ingatlan típus: üdülőhasználati jog
  • Ország: Horvátország: Brac szigete
  • Város: Supetar
  • Ingatlan alapterület: 33 nm
  • Telek méret: 14 ha
  • Korábbi ár: 1,69- millió Ft
  • Akciós ár: 1,49- millió Ft
Érdeklődés

Értékbefolyásoló tényezők:

2035-ig szóló üdülési jog 4*-os apartmanban, amely 14 hektáron elterülő üdülőkomplexumban található Horvátország Brac szigetén, Supetar városában. A jog minden páratlan évre, június utolsó hetére szól. 60 m-re a tengertől, 2 személy részére. Az üdülőjog tulajdonosa - írásban tett nyilatkozata szerint – „…tetszés szerint akár évente is igénybe vehető, és cserelehetőség biztosítja, hogy akár hetet, vagy országot, vagy apartmant cseréljenek akár több fősre is.”

Összefoglaló ajánlat:

Különleges tengerparti (horvátországi) cserélhető üdülőhasználati jogot kínálunk Brac szigetének egyik északi nagyvárosában. A 4 csillagos - 14 hektáron elterülő - hotelben 2035-ig szóló apartman 60 m-re fekszik mindössze az Adriai tengertől. Minden páratlan év júniusának (06.hó) utolsó hetére 2 fő részére biztosít nyugodt, zavartalan tengerparti élményeket. A kiemelt, csúcs, piros nyaralási idény heteit tartalmazza az üdülési jog. Az apartman a földszinten 30 m2-es kényelmes, magas fokú szolgáltatást nyújt déli fekvésű benapozott helyiségeivel. A szerződés rugalmasan lehetőséget ad arra, hogy akár páros évre is átcserélhető legyen az üdülőhasználat. Az is kiemelt lehetőség, hogy a június hónapon belül bármely hétre is szólhat a használat. Az üdülőjog tulajdonosa két évente február végéig 214 Euró fenntartási díjat fizet, 10 Euró autó őrzési díj és 3000,-Ft-nak megfelelő Euró vagy Kuna fizetendő üdülési adó jogcímen. A nyitott medence, valamint a fűtött fedett medence, a szauna és a fitness terem térítésmentesen áll rendelkezésre igénybevétele esetén."…Akaratunk ellenére családi okaink miatt kényszerülünk megválni, azaz eladni ezt a minden szempontból előnyös üdülőhasználati jogunkat a megvásárlási árhoz képest lényegesen alacsonyabb áron…." írta levelében az Európa Ingatlanközvetítő Irodánknak az üdülőhasználati jog tulajdonosnője.

Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!