Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely,

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: ÉT9411447
  • Ingatlan típus: építési telek
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Beépíthető terület: 30 %
  • Telek méret: 800 m2
  • Korábbi ár: 1,00- Ft
  • Akciós ár: 1,00- Ft
Érdeklődés

Környezeti állapota:

Szombathely újonnan kialakított, csendes, nyugodt, jó levegőjű, családi házas zöldövezetében egyedileg építhető, szabadon álló lakóházak kerülhetnek tervezésre és felépítésre.
A telkek folyamatosan gondozottak, sík, szabályos téglalap alakúak. A 800 m2 körüli telkek környezetében folyamatosan épülő, gyarapodó családi házak kerültek már megépítésre és vannak folyamatban. A telkek kimérése a Járási Földhivatal földkimérői által történtek meg. A hivatalos kimérést követően a tartósság miatt a kimérési pontokat beton jelölő oszlopokkal tűzték ki.

Értékbefolyásoló tényezők:

Kertvárosi jellegű, zöldövezeti, rendezett, jó levegőjű, déli fekvésű, 800 m2-es építési telkek, a kertváros legelső utcájában, magánszemélytől eladók.
A telkeken építhető előkertes családiház tervezésénél és megépítésénél lehetőség van kettő, vagy több generációs felépítmény létrehozására is.

Összefoglaló ajánlat:

Szombathely dél-nyugati városrészén, 800 m2-es, déli fekvésű zöldövezeti telkek, 30%-os, szabadon álló családiházas beépíthetőséggel, kertvárosi környezetben, telekkiválasztási lehetőséggel, közvetlenül a tulajdonostól megvásárolhatók.
A vételre kiajánlott telkek részleteivel és árával kapcsolatban érdeklődni, telefonon vagy email-ben történt előzetes időpont egyeztetést követően személyesen lehetséges, a telek, vagy telkek kiválasztásával, illetve annak a helyszínen történő személyes bemutatásával egyidőben.
A megvásárolható telkek magánszemélytől eladók, ezért a 27 %-os Általános Forgalmi Adó a vételáron felül nem terheli a vevőt. Az 1 Ft-os ár jelképes ár.
Érdeklődni az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánál lehet, hétköznap 10:00-18:00 óráig a +36/30/373-3373 mobil,- és a (+36) 94/326-408 vezetékes telefonszámokon.

Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!