Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373

Szolgáltatói partnerek

Szolgáltatások

Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Iroda,
9700 Szombathely, Fő tér-Belsikátor 3. – Megtaláljuk Önnek az igazit!


Ingatlan eladás és vétel, bérbeadás és bérbevétel, értékbecslés, hitelek, tervezés, teljes körű adó, illeték és jogi tanácsadás


Szolgáltatásaink széles spektrumán minden megtalálható, amire szüksége lehet, akár keres, akár kínál, vagy épp felújítaná otthonát. Tanácsadó szolgáltatásunk teljes körű ügyintézést és támogatást nyújt Önnek akár magáncélú, akár ipari, mezőgazdasági, vagy ipari jellegű területről, vagy épületről legyen szó.

Partnereink részére belföldön és külföldön egyaránt minden jogi, adó és illetékügyben tájékoztatást nyújtunk. Széles körű kapcsolatrendszerünk, melyben az építőipari szakemberektől kezdve a saját hiteltanácsadásunkon keresztül, irodánk minden feladatra rendelkezik specialistákkal, akik partnereink kényelmét szolgálják.
Irodánk garancia arra, hogy bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyét egy helyen, az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodán keresztül intézheti el.

Adás, vétel, csere és bérlet közvetítése

 • házak
 • lakások
 • telkek
 • termőföldek
 • erdők
 • ipari területek
 • ipari létesítmények
 • műemlék épületek

Teljes körű tanácsadás, ügyintézés

 • teljes körű jogi ügyintézés
 • telekkönyvi információk
 • telekkönyvi bejegyzés ügyintézése
 • kedvező hazai és külföldi hitelek
 • pénzügyi, befektetési tanácsadás
 • illeték- és adókötelezettségi tájékoztatás

Cégünk széles körű banki kapcsolatai révén, az Ön bármely megvásárolni kívánt ingatlanára vonatkozóan, megkeresi Önnek a legkedvezőbb hitelfeltétel lehetőségét.

Adatbázisunkban fényképekkel (fotóriport) vagy a nélkül talál részletes bemutatkozást a felkínált objektumokról. Felsőfokú képesített ingatlanvagyon-értékelőként – igény esetén – elkészítem ingatlanáról az értékbecslést, és az Önnek dokumentált ingatlanértékelés birtokában Ön biztos lehet abban, hogy a rendelkezésére bocsátott információk alapján reális képet kap a ház, lakás, földterület értékéről.

Teljes körű szolgáltatásunk nem fejeződik be az adásvételi szerződéssel: akár adóval, illetékkel kapcsolatban merül fel kérése, akár a földhivatali (telekkönyvi) ügyintézésben van szüksége támogatásra: levesszük ezeket a terheket a válláról igény esetén.
Akár vásárlás után, akár eladás előtt felmerül a korszerűsítés, átépítés igénye: teljes körű segítséget nyújtunk ebben is, a tervezéstől kezdve a kivitelezésig minden területen.

Számunkra a mennyiséggel szemben a minőség a legfontosabb érték, melyet partnereinknek nyújtani kívánunk.
Azért dolgozunk, hogy Ön azt az egyet találja meg, melyre szüksége van, és mellyel a legjobb üzletet kötheti.


Extra szolgáltatás

Földsugárzás mérés – radiesztézia

A minőséget és ügyfeleink igényeit szem előtt tartva kínáljuk radiesztéziás szolgáltatásunkat. Jóllehet viszonylag kevesen ismerik fel a földsugárzás jelentőségét, azoknak, akik mégis fontosnak tartják, vagy érdeklődnek iránta, örömmel nyújtunk felvilágosítást, valamint igény esetén a méréseket is elvégzik részükre specialistáink.

Gondoljon egészségére is mielőtt otthont választ, épít!
Hogyan hat ránk a föld sugárzása?

Lakás vagy ház vásárlásakor természetes, hogy a levegő tisztaságát, a környezet állapotát is figyelembe vesszük a választáskor, azt már kevesebben tudják, hogy érdemes a földsugárzásról is tájékozódni, hisz könnyen lehet, hogy a láthatatlan, nehezen mérhető rezgés, számos egészségügyi károsodást okozhat majd új otthonában.

A föld egészségre káros sugárzást Hartmann német fizikus publikálta, a világ azért Hartmann - hálónak nevezi.

A Hartmann hálót a kínaiak Yin-nek és Yang-nak definiáltak. A Yin ( Észak-Dél_irányú vonalak) egy hideg energia, mely lassan tevékenykedik, a télnek felel meg és a görcsökkel, nedvességgel és az összes reumás problémával áll kapcsolatban. A Yang (Kelet-Nyugat irányú vonalakat) a forró, száraz, és gyorsan ható energia. Ez a tűzhöz és a gyulladásokhoz köthető.

Szolgáltatásunk részeként- igény esetén - feltérképezzük a kiválasztott terület, épület fekvését a földsugárzás szempontjából is. Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk - készséggel nyújtunk felvilágosítást tapasztalatainkról, valamint további információkat a földsugárzásról.