Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373

Üdvözlöm!

Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Iroda,
9700 Szombathely, Fő tér-Belsikátor 3., – Megtaláljuk Önnek az igazit!


Ingatlan eladás és vétel, bérbeadás és bérbevétel, értékbecslés, hitelek, tervezés, teljes körű adó, illeték és jogi tanácsadás


Abért Csaba vagyok az Európa Üzletlánc tulajdonosa 1989 óta, de azt megelőzően is kereskedelmi, vendéglátó ipari, és szolgáltató üzleti tevékenységet folytatok. Az üzletláncom egyik tagja az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodám (Vas megye, 9700 Szombathely, Fő tér-Belsikátor 3.).
Okl. felsőfokú, képesített ingatlanközvetítő, ingatlanvagyon értékelő (értékbecslő) szakember vagyok, a Képesített Ingatlan-vagyonértékelők Országos Szövetségének nyugat-dunántúli régióelnöke, országos elnökség tagja.

Miért jó Önnek a cégem, ha ingatlant keres, eladna, földet kínálna bérbeadásra, vagy épp korszerűsítené otthonát, műszaki segítségre vagy hitelre lenne szüksége?

Legyen szó házról, telekről, lakásról, üzlethelyiségről – adatbázisunk és kapcsolatrendszerünk az Ön szolgálatában áll. Egyeztetés után, személyesen velem vagy munkatársaim valamelyikével az Ön igényeire szabott, kivitelezhető és nagyon kedvező megoldások közül szeretnénk ajánlani Önnek.

Tekintse meg ingatlan adatbázisunkat és jelentkezzen e-mailben, telefonon vagy személyesen. Legyen a partnerünk minden kötelezettség nélkül!

Az elmúlt két évtizedben az ingatlanpiac óriási változásokon ment keresztül, melyek lehetőséget adottak a kínálati és a keresleti piaci viszonyok megismeréséhez. Az osztrák határ közelsége révén az első között ismerhettem meg a német, olasz, svájci, később a szlovák, vajdasági ügyfelek igényeit, segíthettem eligazodni a magyar adó- és illetékjogszabályok útvesztőiben.

Az ingatlanszakma professzionális gyakorlásához szükséges elméleti ismereteket a felsőfokú szakképzésen szereztem meg.

Miért fontos ez?

Meggyőződésem, hogy ügyfeleink számára akkor tudunk a legjobb, legmegbízhatóbb partnerek lenni, ha a szakmai iránti elkötelezettség és tapasztalat mellett naprakész információkkal és képzettséggel is rendelkezünk.

Megbízható, szakszerű, sokoldalú, rugalmas és korrekt partnerei voltunk ez idáig is és vagyunk ügyfeleinknek. Ezért is nem kérünk kizárólagosságot az általunk vállalt feladat teljesítésére. Úgy véljük, ez olyan fajta lekötelezettség, mely üzleti, etikai megfontolásainknak ellentmondana.

Ügyfeleink saját tulajdonát tiszteletben tartjuk, fontos számunkra, hogy a tulajdonos tulajdonosként viselkedhessen akkor is, ha igénybe veszi közvetítő, tanácsadó szolgáltatásunkat.

Vevőink felé irodánk, semmilyen közvetítői díjat nem számol fel, azaz a KIKÖZVETÍTÉS INGYENES.